Snabbmakaroner

Ibland går det bara ruskigt snabbt! Är ganska kul att bara kladda på utan att börja gråta när man slinter med handen. Himlans trevlig kväll igår förresten, borde bli bättre på det där med att släpa med mig kameran så att lite fler härliga ögonblick kan förevigas.

Och jag drömmer drömmar

Melissa Horn - Mardrömmar

London

Tog en liten tur till London över helgen och usch så fantastisk stad det är. Rekommenderar verkligen en tur dit! Här kommer i alla fall lite bilder från resan!

Svanar i Hyde Park.


Solsken i Green Park.


Big Ben.


Baker Street 221b. Behöver jag säga mer liksom?


M&M's i regnbågens alla färger.


Och slutligen en lite suddig bild på hela gänget!

Trögt

Hade planerat en pluggdag idag men så drog jag och växlade pengar till London
(de har liksom egna pengar, typ Londonska kronor) och så drog jag en simtur i simhallen! Plugget går därför trögt. Riktigt trögt.
Och inte hjälper det att jag är väldigt lättdistraherad nu...

The sunlight hurts my eyes

En liten teckning jag börjat knåpa på. Hm, får inte till näsan hur jag än gör... Får jobba på det!
Funtar förresten på att införskaffa mig glasögon á la teckningen!

Åh juste, London på fredag! Woop!

9 Januari

Första dagen i skolan på det här året, bara en termin kvar nu! Ska rusa iväg på bio med mina kusiner nu men känner att jag i alla fall vill säga hej här på bloggen. Jag kan avslöja att jag inte har några teckningar på gång nu för att jag helt enkelt inte hittar inspiration... Kanske Sherlock Holmes kan hjälpa mig med det?

// En bild på min broder från en annan moder

Klart

Usch har suttit och pillat med stilmallar och kodmallar hela kvällen men nu börjar jag äntligen känna mig klar, ska nog ta och ändra headern snart men det kan vänta ett tag!

Om det ser likadant eller konstigt ut här i bloggen så tryck på F5 några gånger så ska det lösa sig!

Jag vill

Jag vill fräsha upp bloggen lite, det ser ju lite trist ut med allt grått. Kanske mer färg, färg, färg eller ah, vi får väl se!



Gärna något som ser ut som den här låter. Härligt, fint och klockrent alltså!

2011

2011 har varit ett helt fantastiskt år. Finns inte mycket mer att säga, men jag ska försöka. Jag har fyllt myndig, jag har skrattat, dansat och ja... skrattat. Fast mer än något annat har jag börjat lära känna mig själv sådär på djupet. Vilken konstig sak att säga ”lära känna sig själv” men det är en riktig härlig känsla när man inser att alla ens misstag och alla ens sorger som fått hjärtat att skrumpna inte har varit förgäves. För man har ju lärt sig något! Ahaaa liksom!

 



RSS 2.0