Lana Del Rey

It's you, it's you, it's all for you. Everything I do.

Work in progress

 

Googlade fram en passande bild och började. Mycket att rätta till i proportionsväg men det får jag ta itu med imorgon!


Sweet dreams

Sweet dreams are made of these.

Havsvidunder

Har sen evigheter tillbaka berättat för min lillebror om köttfiskarna som bor i hotellpoolen. Ja men ni vet! De som bara kommer fram på natten och äter småbarn!

I alla fall är det så här en sådan ser ut!

Teneriffa


Det var fina blommor utanför flygplatsen när vi kom. Och det luktade så där härligt utomlands.


Vi spelade minigolf. Lillebror gillar inte att fotas.


Tänkte vara så där lustig som jag är och ta en bild när jag låtsades sticka rumpan på en kaktus. Det hela slutade mycket smärtsamt och inga bra bilder blev det heller!


Såhär fint var det vid deras konserthus. Eller lyxhotell, jag vetefan!


Fontän. En sån som sprutar vatten.


Mor och bror.


Utsikten från balkongen.


Jag är sämst på att posera men kolla inte på mig, kolla på den söte jultomten i bakgrunden. Kan bara föreställa mig hur varmt det var i den där dräkten!
Vi tillbringade två hela dagar i olika vattenrutschbanor på härliga, exotiska, och Thailandinspirerade Siam Park.


Och den här bilden är riktad till Johanna. Kan detta vara the chips??


Jahaja...

Känner mig lite dum som lovade att uppdatera galet när jag åkte bort och så var internet visst svårare att få tag på än jag trott. Nu har jag fått tag på det och och det sviker mig! Bilder vägrar att laddas upp och vad är väl inlägg utan bilder?

Aja, livet är härligt här på Teneriffa och jag får bildbomba när jag kommer hem!

Apropå ingenting, mina släktingar från Peru är nog på väg tvärs över Atlanten just nu till kalla Sverige. Tråkigt att jag inte kan vara där på julafton men jag kommer hem på juldagen så jag hoppas och tror att de överlever min frånvaro!

Gaah känner mig galet taggad på livet och imorgon är det julafton! Liv1!

Uppdatering

Det är sista veckan i skolan och det märks, prov varje dag och massa arbeten som ska lämnas in. Därav den otroligt dåliga uppdateringen de senaste dagarna (veckorna...) men på söndag bär det av till Teneriffa och då jävlar ska ni få se på uppdatering!

I just love you more

Det var teckningen till vänster som fick mig att köpa mina första promarkers i början på året, tyckte att den bad om att färgläggas! Men när jag väl hade införskaffat mig färg så hade jag inte hjärta nog att ändra den. Men tur är väl då att markerpappret jag skrev om igår är så pass genomskinligt att man kan kalkera utan problem! Så här har vi version 1 och 2 sida vid sida och ja det var väl det...

Älskar den här teckningen, 1an alltså. Jag ser att den är "ful" men jag är så himla fäst vid den ändå och låten till teckningen (de flesta av mina teckningar har en haha!) är så himla ååååh!


Fynd

Mitt A4-block är nästintill slut och jag har länge funderat på att skaffa mig ordentligt markerpapper. Glädjen som då infann sig när jag promenixade in på Clas Ohlson och fann detta block för ynka 49 kr!


Systemkamera

Blev igår den stolta ägaren av en Canon 450D och nu knappar och fipplar jag med den så gott jag kan!

Säg förresten hej till min miniatyrjulgran som bor i en kruka på mitt rum och sprider julkänsla över dessa regniga vinterdagar!

Öppet hus

Har haft en riktigt trevlig heldag på skolan idag med öppet hus! Riktigt kul att stå och snacka med alla ungar som ska välja gymnasium och deras föräldrar, hoppas att alla börjar!

Ska gå och leta efter kameran så att jag kan börja slänga upp bilder igen. Hatar att behöva dela systemkameran med familjen, är ruskigt sugen på att införskaffa mig en egen. Jag har förresten lite teckningar och annat trevligt att visa upp så stay tuned!

Jag älska däj så mykä

Har blivit något otroligt känslosam den senaste tiden och när lillebrorsan langar fram den här så var det helt kört. Fin unge det där!

Ska börja ta tag i en massa plugg och lite teckningar till julklappar så det blir kanske lite torftigt med just teckningar fram till efter jul men bloggen dör inte för det!

RSS 2.0